>> Home >> De inschrijving voor de newsletter

De inschrijving voor de newsletter

Schrijf je in op www.unclebens.be en ontdek de vele voordelen ! Publiceer je eigen recepten voor iedereen of doe mee aan een van onze wedstrijden. Vink aan dat je de nieuwsbrief wil ontvangen en we houden je op de hoogte van de nieuwste acties, lekkerste recepten en spannendste wedstrijden.

Account-informatie
A. Persoonlijke informatie
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer je over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden. 
B. Gebruik je producten van:
C. Privacy
Stuur me per post of e-mail informatie (nieuwsbrieven) en aanbiedingen (zoals kortingsbonnen, stalen, wedstrijden) van Uncle Ben's®, Suzi Wan® en/of Ebly®.
Stuur me per post of e-mail ook informatie en aanbiedingen van andere Mars Belgium merken. (zoals Pedigree®, Whiskas®, Cesar®, Sheba®, Perfect Fit®, Catsan®, M&M's®, Maltesers®, Bounty®, Twix®, Snickers® en Mars®). De door jou meegedeelde persoonsgegevens worden opgenomen in het consumentenbestand van NV Mars Belgium, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe. De gegevens zijn bestemd om gebruikt te worden voor de promotie en verkoop van de producten van de Mars Belgium groep. Je persoonsgegevens mogen doorgegeven worden aan partners tenzij je ons meldt dit niet te wensen.
Ik wens dat mijn gegevens niet doorgegeven worden aan derden. Je hebt steeds kosteloos het recht op inzage, verbetering van en verzet tegen de verwerking van de gegevens.